Προσφορά Εταιρείας Medicore

Όλοι όσοι τρέχουν ή ασχολούνται με αθλήματα που αφορούν έντονη κίνηση των κάτω άκρων, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη σημασία που  έχει η χρήση μιας τεχνικής (δηλαδή όχι απλής) κάλτσας.

Η εταιρεία Medicore, που κατασκευάζει μεταξύ των άλλων και τεχνικές κάλτσες, βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών και των εθελοντών του Ios Adventure και για το λόγο αυτό θα διαθέσει προς κλήρωση 6 ζευγάρια τεχνικές κάλτσες: Από 2 ζευγάρια σε τυχερούς αθλητές, αθλήτριες και εθελοντές που θα συμμετέχουν στο event.

Οι κάλτσες της Medicore (τις οποίες έχουμε και οι ίδιοι χρησιμοποιήσει ως αθλητές αλλά και ως επαγγελματίες), ξεχωρίζουν για δυο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, και συγκεκριμένα τη χρήση επεξεργασμένου χαλκού (CU29TECT) και του αδρανούς, μη αγώγιμου υλικού NanoGlideT . Η χρήση χαλκού επιτυγχάνει την εξολόθρευση των βακτηρίων και την βέλτιστη υγιεινή του ποδιού του αθλητή. Η χρήση του NanoGlideT, εξασφαλίζει πολύ χαμηλές ιδιότητες τριβής, είναι ανθεκτικό στην υγρασία, στην θερμότητα και στην χημική διάβρωση.

Οι αυξημένες τριβές και κατά συνέπεια η δημιουργία θερμών σημείων (hot-spots) οι οποίες γρήγορα εξελίσσονται σε φουσκάλες είναι βασικό πρόβλημα σε αθλητές που τρέχουν μεγάλες αποστάσεις, και με την χρήση των καλτσών της Medicore το πρόβλημα εξαφανίζεται. Οι συμπιεστικές κάλτσες της Medicore εφαρμόζουν διαβαθμισμένη συμπίεση, 18 mmHG στην περιοχή του αστραγάλου και του Αχίλλειου τένοντα και 14 mmHG στο ύψος της γάμπας και βοηθούν σημαντικά στην κυκλοφορία του αίματος και την γρήγορη αποκατάσταση μετά από τις απαιτητικές προπονήσεις.

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ  και την προκύρηξη του event εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.