Δελτίο Τύπου της 16ης Σεπτεμβρίου, Ευχαριστίες προς τους Χορηγούς του Event

Δελτίο Τύπου της 16ης Σεπτεμβρίου

Ευχαριστίες προς τους Χορηγούς του Event

Μία εβδομάδα μετά τη διεξαγωγή του αθλητικού event Ios Adventure θα θέλαμε να  αποδώσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς μας, χωρίς τη βοήθεια των οποίων το Ios Adventure δεν θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε το Meltemi Watersports για τη υποστήριξη της διοργάνωσης με τα μέσα  και το προσωπικό του,  τους εθελοντές του Αθηναϊκού Ορειβατικού Συλλόγου για τη συντήρηση των μονοπατιών τα οποία διέσχισαν οι αθλητές των αγώνων δρόμου και φυσικά τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης.

Όσον αφορά στους χορηγούς μας, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., υπήρξε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας και οι μεγάλες ποσότητες νερών και αναψυκτικών που μας παρείχε, εξασφάλισαν την επαρκή ενυδάτωση των διαγωνιζομένων.

Η εταιρεία ζυμαρικών «Ήλιος», όχι μόνο προσέφερε στην αθλητική διοργάνωση επαρκείς ποσότητες ζυμαρικών για το Pasta Party, αλλά παρείχε σε όλους τους νικητές και στους εθελοντές του event πλούσια δώρα.

Ευχαριστούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries, Hellenic Seaways & Minoan Lines, οι οποίες παρείχαν γενναιόδωρες εκπτώσεις  σε όλους τους αθλητές. Όπως αναφέρθηκε και κατά την τελετή λήξης, η εταιρεία  Hellenic Seaways, κάλυψε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα μετακίνησης των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο νησί.

Οι εταιρείες Terra Nation, X-treme Stores, Avene και Naturals υποστήριξαν το event παρέχοντας πλούσια δώρα, ηλεκτρολύτες και προϊόντα τα οποία τοποθετήθηκαν στους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενώ παράλληλα με τα αντηλιακά τους, προφύλαξαν τους αθλητές από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου τις ζεστές μέρες του event.

Οι τοπικοί χορηγοί και οι δωροθέτες, παρείχαν διευκολύνσεις και πλούσια δώρα, τόσο  στους αθλητές όσο και στους εθελοντές, ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας συνέβαλλαν από την πλευρά τους για την επικοινωνία του όλου εγχειρήματος στον έξω κόσμο.

Τελειώνοντας, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ιητών, υπό την αιγίδα του οποίο τελούσε η διοργάνωση, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την υποστήριξη και φυσικά το Χρυσό Ολυμπιονίκη κο Νίκο Συρανίδη ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του.

Η διοργανωτική επιτροπή του Ios Adventure

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.