Αγώνες διάθλου για αθλητές όλων των επιπέδων

O αγώνας Ios Challenge Fun, περιλαμβάνει κολύμβηση 750 μέτρων  και ορεινό τρέξιμο 6 χιλιομέτρων.

Οι διαγωνιζόμενοι στον αγώνα αυτό, αφού κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά του Μυλοπότα, θα ξεκινήσουν έναν αγώνα δρόμου, με σκοπό να κατακτήσουν την κορυφή της Χώρας, σκαρφαλώνοντας  στο υψηλότερο σημείο της, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ο αγώνας ακολουθεί τη διαδρομή: παραλία Μυλοπότα, παραλία Κατσίβελι, Χώρα, Άγιος Νικόλαος, ΚΑΠΗ, παραλία Κατσίβελι, παραλία Μυλοπότα. Μπορείτε να κατεβάσετε τη διαδρομή από εδώ. Η διαδρομή και τα υψομετρικά του αγώνα, φαίνονται παρακάτω:

Ο αγώνας Ios Challenge Regular, περιλαμβάνει κολύμβηση 1,5 χιλιομέτρων και ορεινό τρέξιμο 14 χιλιομέτρων.

Οι διαγωνιζόμενοι, αφού κολυμπήσουν 1,5 χλμ στην παραλία του Μυλοπότα, θα ξεκινήσουν προς τη Χώρα και αφού τη  διασχίσουν,  θα περιηγηθούν στα παλιά μονοπάτια του νησιού, στην περιοχή γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο του Σκάρκου και στην περιοχή «Περιβόλια» που αναφέρεται στα αρχαία κείμενα.

Ο αγώνας ακολουθεί τη διαδρομή: παραλία Μυλοπότα, παραλία Κατσίβελι, Χώρα,  ΚΑΠΗ, αρχαιολογικός χώρος Σκάρκου, Ελληνικά, Περιβόλια, Άγιος Σπυρίδωνας, Χώρα, παραλία Κατσίβελι, παραλία Μυλοπότα. Μπορείτε να κατεβάσετε τη διαδρομή από εδώ. Η διαδρομή και τα υψομετρικά του αγώνα, φαίνονται παρακάτω:

Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα.

Δείτε στιγμιότυπα από τους αγώνες του 2019 εδώ

Κάντε την εγγραφή σας στο newsletter για να μαθένετε πρώτοι νέα και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα